Speeddate schoon is van iedereen - Hago

Passie voor facility management?

Op zoek naar een leuke (afstudeer)stage of wil je meer weten over werken bij een van de Vebego-bedrijven? Kom dan op vrijdag 26 januari om 10.00 uur naar Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht, stand C5.

Lees meer
InnovationThursday: sky isn't the limit, people are - Hago Next

#InnovationThursday: Sky isn’t the limit, people are

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: Mensen maken het verschil.

Lees meer

Hago Next en FMO door naar de finale Best Practice Award

Hago Next – FMO en Hago Next – FNV waren samen met zes andere in de race voor een finaleplaats. De jury van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag heeft samen met het publiek vier Best Practices genomineerd. Hago Next en FMO zijn met de case ‘practice what you preach’ door naar de finale.

Lees meer
Michel Möller - Hago

Michel Möller nieuwe algemeen directeur Hago Nederland

Michel Möller is met ingang van 1 januari 2018 benoemd tot algemeen directeur bij Hago Nederland. Hij volgt daarmee Paul van Bree op. Möller was sinds februari 2014 directeur bij Hago Rail Services, waar hij verantwoordelijk was voor het grootste schoonmaakcontract in Nederland.

Lees meer

Stem op Hago Next voor de Best Practice Award

Hago Next is met maar liefst twee cases voor de Best Practice Award genomineerd! Met onze samenwerking bij FNV en FMO laten we zien dat de schoonmaker voor ons centraal staat.

Lees meer
Schoon is van iedereen - vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer - Hago

Schoon is van iedereen op de Vakbeurs Facilitair

Hoe wij ons inzetten voor een schoon Nederland en hoe jij hier aan kunt bijdragen, vertellen Hago Offices, Hago Onderwijs, Hago Zorg, Hago Airport Services, Hago Rail Services, Hago Food & Industry, Returnity, Alpheios en Fortron graag op de stand of tijdens één van de minisymposia op de vakbeurs Facilitair.

Lees meer

Hago Next met twee cases genomineerd voor de Best Practice Award

Op donderdag 25 januari 2018 wordt er voor de 6e keer de Best Practice Award uitgereikt. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak en glazenwassersbranche. Zij vinden het belangrijk dat de organisaties die de Code op een juiste manier inzetten in de schijnwerpers worden gezet.

Lees meer
InnovationThursday Het Kodak-effect - Hago Next

#InnovationThursday: Het Kodak-effect

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: Wat is het geheim van succesvolle innovatie?

Lees meer

Betekenisvol Werk het leveren van positieve impact - Hago

Betekenisvol Werk: het leveren van positieve impact!

In onze vorige blog bespraken we hoe Hago met de resultaten van Betekenisvol Werk aan de slag gaat. In werkoverleggen of workshops worden oplossingen aangedragen en daarna geïmplementeerd. Vervolgens geeft de volgende meting aan of de geïmplementeerde oplossingen een positieve impact gehad hebben. Want dat is wat Hago wil realiseren en daarover gaat deze derde en laatste blog in de serie ‘Betekenisvol Werk’ dan ook.

Lees meer
Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago is in 2017 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT1000. Hago kwam in de categorie Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening) als beste schoonmaakbedrijf uit de bus.

Lees meer
Vahista Dawood - van schoonmaker tot rayonmanager - Hago Food & Industry

Van schoonmaker tot rayonmanager

Vahista Dawood is 28, en haar dochtertje pas 9, als in 2012 haar man overlijdt bij een auto-ongeluk. Ze heeft haar horecagelegenheid in het centrum van Breda dan net gesloten om zich te oriënteren op nieuwe mogelijkheden. Een jaar na het ongeluk begint ze in 2013 – ‘voor de afleiding’ – als schoonmaakmedewerker bij Hago. Na een blitzcarrière van vier jaar is zij nu rayonmanager.

Lees meer

Voorraadkast wint Hago Rail Services Innovatie Award 2017

De Innovatie Award 2017 van Hago Rail Services is toegekend aan treinschoonmaker Vanja Roering Warmolts. Hij is de uitvinder van een voorraadkast die te plaatsen is in de open ruimte onder de instapvoorzieningen die schoonmakers gebruiken om de trein in- en uit te stappen. Collega's gaven Vanja’s uitvinding de meeste sterren, omdat deze uitvinding het werk van treinschoonmakers een stuk efficiënter en makkelijker maakt. De uitreiking vond plaats in het Van der Valk Hotel in Veenendaal.

Lees meer

Ivanka Besirevic-Curcic - Hago - Schoonmaker van het Jaar 2017

“Ik voel me nu al een winnaar”

Voor Ivanka Besirevic-Curcic hoeft het allemaal niet zo, de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. “Die schijnwerpers vind ik niets, laat mij maar gewoon mijn werk doen. Maar Femy, mijn leidinggevende, vindt dat ik het verdien. ‘Jij gunt iedereen altijd alles, nu ben jij aan de beurt’, zei zij.”

Lees meer
Peter Nuenen - Hago - Schoonmaker van het jaar 2017

“Sowieso een eer dat ik genomineerd ben”

Nog een nachtje en dan strijdt Peter van Hago Food & Industry – samen met Ivanka van Hago Next én nog drie kandidaten van andere schoonmaakbedrijven – om de landelijke titel ‘Schoonmaker van het Jaar’.

Lees meer

#InnovationThursday: Werken tussen de bacteriën

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: Hoe bacteriën bijdragen aan een beter werkklimaat.

Lees meer
Het instrument betekenisvol werk - Hago

Betekenisvol Werk: wat doen we met de resultaten?

Vorige keer hadden we het over het instrument Betekenisvol Werk en wat dat precies is. Een medewerkersbetrokkenheids-onderzoek van en voor onze medewerkers. Aan de hand van vijf factoren wordt gemeten in hoeverre zij hun werk als betekenisvol ervaren.

Lees meer

Digitalisering DKS garandeert continue kwaliteitsbewaking - Hago

Digitalisering DKS garandeert continue kwaliteitsbewaking

Het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS) is een hulpmiddel waarmee onze objectleiding en voorwerkers inzicht krijgen in de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden op jouw pand of locatie.

Lees meer

#InnovationThursday: De kracht van Internet of Things

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: van schoonmaker naar gezondmaker.

Lees meer
Kerstboomservice kerstboom - Hago

Kerstboomservice

Onbezorgd een kerstsfeer creëren in je organisatie? Maak gebruik van onze kerstboomservice! Hago zorgt voor een compleet gedecoreerde kerstboom en prachtige kerstversiering op maat en dat in één simpele factuurstroom.

Lees meer

Old becomes New

Vandaag, 10 oktober, is het de Dag van de Duurzaamheid. Een reden voor ons om met het initiatief “Old becomes New” te starten. Een actie waarbij we ons gezamenlijk inzetten om oude kleding en werktextiel een tweede leven te geven.

Lees meer

Het instrument betekenisvol werk - Hago

Betekenisvol Werk: voor en door medewerkers

Als je op Google zoekt naar een medewerkersbetrokkenheids-onderzoek dan krijg je een grote hoeveelheid tools aangereikt. Echter, meten die tools ook datgene waarnaar je écht op zoek bent? Worden de juiste variabelen gemeten en dus de juiste vragen gesteld?

Lees meer
#InnovationThursday: Hoe trek je de aandacht van je klant?

#InnovationThursday: Hoe trek je de aandacht van je klant?

Voor de buitenwereld zijn we een schoonmaakbedrijf. Maar voor ons is het meer dan dat. Dagelijks experimenteren we, ontwikkelen we, monitoren we, innoveren we en leren we. In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: de klantbeleving verbeteren.

Lees meer
Schoonmakers van Nederland - Hago

Hago benadrukt de meerwaarde van segmentatie

Schoonmaakbedrijf Hago zorgt op talloze plekken voor een schoon Nederland en speelt daarmee een rol in het leven van vrijwel iedereen. En claimt dan ook vanaf nu: wij zijn Hago, de schoonmakers van Nederland.

Lees meer

Een keer geen eten op tafel is geen enkel probleem

Schoonmakers zijn net mensen. Ze verdienen een plek in het licht, een naam en een gezicht. Lees hier de blog geschreven door collega Miel Blok. Miel is tenderspecialist bij Hago en schrijft regelmatig blogs over wat hem opvalt in de schoonmaakbranche.

Lees meer

Samenwerking ASML - Hago Food & Industry

Sterke regionale samenwerking basis voor vertrouwen

Hago en ASML hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Al jarenlang verzorgt Hago het schoonmaak onderhoud binnen het hightech bedrijf, van de cleanrooms en kleedsluizen tot de reguliere schoonmaak van kantoren en het afvalbeheer.

Lees meer
NPS Net Promotor Score - Hago

De Net Promoter Score (NPS)

Hago gaat op een nieuwe manier de tevredenheid meten bij klanten. Geen lange vragenlijsten meer maar voortaan NPS-metingen na bepaalde werkzaamheden of gebeurtenissen.

Lees meer
Professionalisering via undermanagement - Hago Zorg

Professionalisering van schoonmaak via undermanagement

Undermanagement kan organisaties ondersteunen door regie van de schoonmaakactiviteiten over te nemen, waardoor je kostbare tijd kunt besparen. Dit is vooral voor organisaties die nóg niet toe zijn aan een totale uitbesteding van de schoonmaak, maar wel op zoek zijn naar procesverbetering.

Lees meer
Innovation Thursday: Constant Self Improvement - Hago Next

#InnovationThursday

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: investeren in een vitaal personeelsbestand.

Lees meer

De balans tussen online en persoonlijk contact - Hago

De balans tussen online en persoonlijk contact

Bij Hago Next zijn we dagelijks bezig met het digitaliseren van onze workflow, het efficiënt inrichten van online processen en met slimme innovaties. Denk aan sensoren in smartwatches of in gebouwen. Maar ook proberen we de communicatie tussen vraag en aanbod zoveel mogelijk online en realtime te laten verlopen via ons @lly platform.

Lees meer
Hamza el Mamouni - Schoonmaker van NL - Hago Food & Industry

Schoonmaker van Nederland: Hamza el Mamouni

“Zonder schoonmaak draait de economie niet, de wereld niet, draait niets. Alles begint met schoonmaak. Als je thuis gaat eten of begint met werken, dan wil je dat in een schone omgeving doen. Doe je dat niet, dan word je uiteindelijk ziek. "

Lees meer
Betekenisvol werk - Hago Zorg

Betekenisvol werk

Medewerkers zijn op de hoogte van het werk dat zij doen, welke taken zij hebben en wat er van hun verwacht wordt, maar de achterliggende gedachte van hun werkzaamheden blijft hierin soms achter. En dit terwijl dit ontzettend belangrijk is! Waardering krijgen is belangrijk, maar weten waarom je je werk doet draagt ook bij aan het werkgeluk van medewerkers.

Lees meer
Sylvia van Erven - Schoonmaker van Nederland - Hago

Schoonmaker van Nederland: Queen of the gym

“Ik heb destijds niet voor dit werk gekozen omdat ik zo graag schoonmaak. Ik ben de jongste uit een groot gezin. Er was geen geld om verder te leren. Zo ben ik in het vak gerold."

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij een van de Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer